Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2010 20:02 - Състав на Клана
Автор: cosanostra Категория: Спорт   
Прочетен: 922 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.01.2010 20:13


Сега ще Ви запознаем накратко с всеки един играч от Клана ни.


CN Stiffler - Стилян е създател на Клана и негов капитан от самото му начало. Добър играч на фифа и прекрасен човек, той поддържа Клана и постепенно го прави един от най-добрите фифа кланове в България !

CN VANSATA - Иван е от началото в клана и никога не го е напускал. Изключителен играч на фифа, доказал се не веднъж както за клана, така и в форума на Фифа-Трофи той остава един от най-уважаваните играчи в клана на COSA NOSTRA.

CN SoaD - Ники също е от началото на клана в COSA NOSTRA и не го е напускал. Много класен фифа играч, почти няма загубен мач за клана. Със своя скромен отбор Съндърланд, той завършва на 2-ро място в първенството на Англия в Ф-Т.

CN DaLaVeRa7a - Синан е изключителен играч на фифа. Почти няма загуба за клана. Той е изключително класен и с характер играч и е изключително важен за клана.

CN Frank1Lampard - Борис е откритие на нашия капитан - Стилян. От скоро играе във фифа форумите, но показва много нахъсана и борбена игра. Придава класа на клана.

CN LastSentinel - Ангел е част от клана почти от създаването му. Той е добър играч на фифа и весел човек. Играе фифа от доста отдавна и смята, че това е най-добрия клан, в който е бил досега. Помага на клана с каквото може.

CN Sesko - Сейди, след като се присъединява към клана ни от M!sT е един от най-добрите. Изключителен дебют от 5/5 в приятелските битки преди да играе в клан лигата на ф-т, той подсказва за изключителните си качества. Той е един от най-постоянните играчи в клана.

CN Shippuuden - Йонко е един от най-сериозните в клана. Въпреки, че е много добър фифа играч, той помага много и във всичко останало свързано с клана. Изключителна личност и много добър Админ в Ф-Т.

CN Ek3eky7opa - Боян е много добър и постоянен играч. Той е един от най-опитните играчи в клана. Играе онлайн в фифа форумите от много отдавна. Винаги много добър на фифа и с изключително важни победи за клана.

CN CuHTePoP - Тишо, с опасение да се повторя, е също изключителен играч и човек. Играе много сърцато за клана и почти няма загуба. Придава спокойствие в клана и помага с каквото може.

CN Fa!nT - Габи е играч, познат от много отдавна в фифа средите. Макар и наскоро присъединил се към клана, той вдъхва увереност. Очакваме много победи от Габи, в което не се съмняваме.

CN ednokleta4no - Спас е последното ново попълнение за момента в клана ни. Изключителен човек, с изключително чувство за хумор, което мисля, че почти всички редовни фифа играчи го познават се отличава той. И от него очакваме скоро много победи за нашия клан.


Това е накратно за всеки един от нашите играчи. Очаквайте всяка Седмица по 1 интервю с играч от COSA NOSTRA. Първият интервюиран ще бъде CN Stiffler. Очакваме с нетърпение интервюто с нашия капитан.










Тагове:   състав,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cosanostra
Категория: Спорт
Прочетен: 12730
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930